Puttestraat 45 - 9620 Zottegem
Tel.: 09 277 87 74
Uw betrouwbare logistieke partner voor afvaltransport!

Transportfirma beschikbaar in héél België

Dirk Van Der Gucht is een moderne transportfirma in Zottegem met jarenlange ervaring in nationaal afvalcontainertransport. Het transportbedrijf is een betrouwbare logistieke partner voor het transport van afvalcontainers in heel België. De jarenlange, succesvolle partnerships met grote en kleine bedrijven zijn uw kwaliteitsgarantie.

Wagenpark

Het transportbedrijf beschikt over een wagenpark van twee vrachtwagens met een inhoud van 8 tot 30m3 voor bulk- of betontransport. Dirk Van Der Gucht zorgt voor vervoer van zware materialen, beton en/of vloeistoffen, bouwmaterialen, grondstoffen, …

Jarenlange ervaring

Transportfirma Dirk Van Der Gucht uit Zottegem staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De chauffeurs zijn stuk voor stuk Belgische, betrokken, flexibele en vakkundige vrachtwagenchauffeurs met jarenlange ervaring. U kan uw goederen met gerust hart overlaten aan deze ervaren truckers.

Neem contact op

Bent u op zoek naar een transportfirma? Prima, over heel België kan Dirk Van Der Gucht u van dienst zijn. Neem spoedig contact op via telefoon, e-mail of spring binnen.